Shutterfly hankkii 60 HP:n Indigo-painokonetta

12.11.2020 17:52Uutiset » Toimiala
Personoidut kuvatuotteet ovat suosittuja lahjoja. Kuva: Shutterfly.

Maailman johtaviin kuuluva ellei johtava personoitujen kuvatuotteiden tekijä Shutterfly luottaa HP:n digipainotekniikkaan. Amerikkalainen yritys hankkii nyt yli 60 HP Indigo -painokonetta. Kauppa on HP:n suurin tähän asti.

Toimitukseen kuuluu HP:n uusimman sukupolven B2-koon Indigo 100K -painokoneita, monipuolisia Indigo 12000 -koneita sekä rullasyötteisiä painokoneita. Shutterfly on ollut ensimmäisiä  Indigo 100K -koneen käyttäjiä.

Painokoneet asennetaan Shutterflyn neljään tuotantolaitokseen Yhdysvalloissa seuraavan 18 kuukauden aikana. Investointi on jatkoa yritysten jo 20 vuotta kestäneelle yhteistyölle.

  • Uusin Indigo-laitekantamme päivitys jatkaa investointejamme laatuun, tuottavuuteen ja innovaatioihin. Tuotannon nopeus ja automaatioaste kasvavat ja voimme tuottaa vielä korkeamman laadun tuotteita asiakkaillemma, sanoo Shutterflyn COO Dwayne Black.

Kuvatuotteiden markkinoiden odotetaan tiedotteen mukaan kasvavan keskimäärin 8,1 % vuodessa 2021-2026 ja nousevan 3,1 miljardiin dollariin 2026. Kuvatuotteita ovat esimerkiksi tulostetut kuvat, kuvalahjat, kuvakirjat, kortit ja sisustustuotteet.

 

Share: