Sharp ja Graphic Metal yhteistyöhön

5.9.2014 10:24Uutiset » Toimiala

Sharp ja Graphic Metal

Sharp julkaisi tasan vuosi sitten ensimmäiset tuotantotason digitaaliset painolaitteet markkinoille. Sen jälkeen Sharp on vankistanut graafisen alan myyntiverkostoaan ympäri maailman. Nyt myös Suomeen on valittu jälleenmyyjäyritys.

Helsinkiläinen Oy Graphic Metal Ab, joka on pitkän linjan graafisen alan ratkaisuja jälleenmyyvä yritys, on sopinut Sharp Electronics Finlandin kanssa tuotantolaitteiden jälleenmyynnistä Suomessa. Edustus kattaa mallit MX-6500N ja MX-7500N, jotka molemmat ovat saatavilla ammattimaisen Efi Fiery -ripin kanssa. Sharpin digipainokoneen hintataso Efin ripin kanssa liikkuu alle 60 tuhannen euron tuntumassa.

Puuttuva pala löytyi

– Tämä on loistava uutinen meille ja asiakkaillemme. Meiltä on puuttunut edustus digitaalisten painokoneiden sarjassa, joista monet asiakkaat ovat kiinnostuneita. Sharp on tunnettu ja laadukas brändi, ja nähtyämme koneen Ruotsissa, olimme hyvin vakuuttuneita sen suorituskyvystä ja laadusta, kertoo Graphic Metalin toimitusjohtaja Vesa Valkama.

Miten sitten löysitte toisenne?
– Hyvin nopeasti, naurahtaa Sharpin maajohtaja Markku Nuutinen ja jatkaa:
– Ensimmäisen kerran olimme keskenään yhteydessä alkukesästä, jonka jälkeen olemme käyneet keskusteluja ja käyneet tutustumassa laitteisiin. Elokuussa nimet olivatkin jo paperissa. Meille oli tärkeä löytää Graphic Metalin kaltaiset graafisen alan ammattilaiset myymään näitä ammattitason laitteita.

Huolto yhteisvoimin

Huolto tullaan järjestämään yhteisvoimin sekä Graphic Metalin huoltohenkilökunnan että Sharpin toimistotulostimia jo huoltavan Perkko Oy:n kesken. Sharp-myynnin vastuuhenkilönä Graphic Metalilla on Johannes Kauppi, jolla on paljon kokemusta digitaalisesta painamisesta ja niiden työnkulkuohjelmistoista.

Kuvassa vasemmalta lukien: Sharpin Markku Nuutinen sekä Graphic Metalin Vesa Valkama, Johannes Kauppi ja Jarmo Jalonen.

Share: