Seroprint liittyy Imagon Groupiin

7.6.2018 08:00Uutiset » Toimiala
Seroprintin Jukka Rahikainen jatkaa yrityksen palveluksessa ja omistajana.

Kainuu-taustainen valomainosyritys Imagon Group on ostanut enemmistöosakkuuden järvenpääläisestä mainostalo Seroprintistä. Yritykset vahvistavat yhteistyöllä asemiaan erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Imagon Group on pohjoismainen valomainoskonserni ja Seroprint yrittäjävetoinen mainostalo Järvenpäässä. Imagonilla työskennellyt Marko Kolehmainen siirtyy Seroprintin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Yhtiön vanhat omistajat Mikael Siren ja Jukka Rahikainen jatkavat Seroprintin palveluksessa ja omistajina.

Imagon Groupin kylkeen liittyminen tuo sekä Imagonin että Seroprintin asiakkaille laajemman tuotevalikoiman ja entistä parempaa palvelua valtakunnallisesti.

– Seroprintistä saa nyt kaikkea teippauksista valomainoksiin, kertoo uusi toimitusjohtaja Marko Kolehmainen.

– Seroprintin kohdalla huomasimme heti, että työnteon kulttuuri, positiivisuus ja yrityksen henki olivat samansuuntaiset kuin meilläkin. Osakkuuden myötä sekä Imagon että Seroprint pääsevät nyt hyppäämään uudelle tasolle liiketoiminnassaan, erityisesti kauppojen sisämiljöiden rakentajana. Osakkuus Seroprintissä vahvistaa Imagonin jo ennestäänkin lujaa jalansijaa pääkaupunkiseudulla, kertoo Mika Okkonen, Imagonin hallituksen puheenjohtaja.

Share: