Sanomalle Suomeen oma sisältömarkkinointitoimisto

7.8.2014 08:10Uutiset » Toimiala

Sanoma tuo kansainvälisen Head Office -sisältömarkkinointiketjunsa Suomeen. Syyskuussa toimintansa aloittavan Head Office Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Kati Sulin Fazerilta. Uuteen yhtiöön yhdistetään Sanoma Yritysjulkaisut -yksikkö.

Sanoman vuonna 2012 ostama Head Office toimii tällä hetkellä Belgiassa ja Hollannissa. Sen asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Unilever, Renault, ABB ja Bridgestone. Sanoma Yritysjulkaisut puolestaan palvelee monikanavaisesti muun muassa Finnairin, Orionin ja Nordean asiakasviestinnän tarpeita. Yritysjulkaisut on valittu neljästi peräkkäin Suomen parhaaksi asiakaslehtitaloksi Taloustutkimuksen joka toinen vuosi tekemässä tutkimuksessa.

Head Office Finland aloittaa toimintansa syyskuun alussa. Sen toimitusjohtajaksi on nimitetty Kati Sulin, joka on viimeksi toiminut online- ja mediajohtajana Fazerilla. Aiemmin Kati Sulin on työskennellyt muun muassa viestintätoimisto Hill & Knowltonilla, jossa hän vastasi digitaalisesta liiketoiminnasta Pohjoismaissa ja Suomen toimiston operatiivisesta toiminnasta. Hän aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun aikana.

Kuva: Kati Sulin.

Share: