Sanomalehtiyhtiö KSF Media vaihtaa johtoa

22.4.2016 08:00Uutiset » Toimiala
Kuva: KSF Media.
Kuva: KSF Media.

Ruotsinkielisiä sanomalehtiä julkaiseva KSF Media vaihtaa johtoaan. Toimitusjohtaja Barbro Teir jättää tehtävänsä. Hänen tilallaan yhtiötä johtaa jatkossa Jens Berg, joka toimi aiemmin varatoimitusjohtajana.

Barbro Teir ehti olla KSF Median johdossa kaksi vuotta.  Työnsä jättävä Teir sanoo Hufvudstadbladetin haastattelussa lähtönsä syyksi näkemyserot yhtiön hallituksen kanssa yhtiön strategiasta.

KSF Median liikevaihto on viimeiset kolme vuotta supistunut ja kannattavuus heikentynyt. Yhtiössä on tehty monia uudelleenjärjestelyjä ja digitaalisia tuotekokeiluja. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kaj-Gustaf Bergh sanoo, että nyt on aika yksinkertaistaa yhtiön rakennetta. Hänen mukaansa erityisesti toimituksellinen päätöksenteko on ollut liian monimutkaista.

Teir oli sekä toimitusjohtaja että vastaava kustantaja. Nyt vastaavaksi kustantajaksi on nimitetty aikaisemmin sisältöjohtajan työskennellyt Susanna Ilmoni.

KSF Media julkaisee Hufvudstadsbladetin ja Västra Nylandin lisäksi myös Östnylandia, Hangötidningeniä ja Loviisan Sanomia. Suurin lehdistä on Hufvudstadbladet.

Share: