Sanoma suunnittelee 130 henkilön vähennystä

27.8.2014 08:09Uutiset » Toimiala

Sanoma suunnittelee rakennemuutoksia Suomen aikakauslehti-, telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintoihinsa osana kuluttajamediatoimintojensa uudelleenjärjestelyä. Toteutuessaan suunnitellut toimenpiteet voivat enimmillään johtaa yhteensä 130 henkilön irtisanomiseen tai osa-aikaistamiseen.

Suunnitelmien vuoksi toiminnoissa alkavat yt-neuvottelut. Suunnitellut organisaatiomuutokset koskevat Sanoma Media Finlandin Magazine Media -liiketoimintayksikköä sekä Kuluttajamyynti- ja asiakkuudet -yksikön telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintoja. Suunnitelmiin sisältyy muun muassa Magazine Median toimitusprosessin uudistaminen, Sanoman omien telemyyntitoimintojen keskittäminen Vantaalle ja Ouluun sekä asiakaspalvelutoimintojen keskittäminen Vantaalle.

Toteutuessaan suunnitellut toimenpiteet voivat enimmillään johtaa yhteensä 130 henkilön irtisanomiseen tai osa-aikaistamiseen. Irtisanomisista tai osa-aikaistamisista enintään 40 kohdistuu Magazine Mediaan ja 90 keskitettyihin telemyynti- ja asiakaspalvelutoimintoihin.

Share: