Saarijärven Offset uuteen konserniin

7.4.2015 09:26Uutiset » Toimiala

Saarijärven Offset Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Juha Manninen on myynyt yrityksensä holdingyhtiölle, jonka Manninen ja Harri Nyman omistavat puoliksi. Uuteen yhteistyöryhmään kuuluvat myös Vammalan Kirjapaino Oy ja Finnreklama Oy.

Harri Nyman omistaa muun muassa Vammalan kirjapainon ja Finnreklaman. Juha Manninen on omistajana lukuisissa graafisen alan yrityksissä. Hän jatkaa Saarijärven Offsetin kirjapainonjohtajana. Konsernin toimitusjohtajana toimii Harri Nyman. Yrityskauppa sisältää myös Saarijärven Offsetin Jyväskylässä toimivan tytäryhtiön Taittopalvelu Ylivedon, joka työllistää 5 henkilöä.

Saarijärven Offset jatkaa toimintaansa Saarijärvellä vanhalla nimellä. Yritys työllistää noin 40 henkilöä. Saarijärven uutiskirjeen mukaan konserniyhteistyö mahdollistaa entistä paremman reagoinnin kirjapainoalan tiukkaan taloudelliseen tilanteeseen. Yhteistyön myötä käytössä on mm. 8-värinen painokone ja nykyaikaisempi kovakansisidontalinja.

– Yksikään graafisen alan firma ei selviä muutoksitta. Ajatuksena on keskittää toimintojamme niin, että jokaisella paikkakunnalla keskityttäisiin tiettyyn kirjapainotuotteeseen, Manninen sanoo Keskisuomalainen-lehden haastattelussa.

Kuva: Finnreklama.

Share: