Ricohin ympäristömeriitit palkittiin

12.1.2009 13:38Uutiset » Toimiala

Yksi maailman johtavista digitaalisten toimistoratkaisujen valmistajista, Ricoh Europe Plc, painotti sitoumustaan kestävän kehityksen edistämiseen liittymällä YK:n Global Compact –aloitteeseen. Ricohille myönnetään myös Ruban d’Honneur -palkinnot sarjoissa “Environmental Awareness” ja “Corporate Sustainability” huhtikuisessa European Business Awards -gaalassa.

YK:n Global Compact on aloite yrityksille, jotka sitoutuvat suuntaamaan työskentelytapansa ja strategiansa kymmenen yleisesti hyväksytyn periaatteen mukaisesti. Periaatteet koskevat ihmisoikeuksien kunnioittamista, työolojen parantamista, ympäristön suojelemista sekä korruption vastustamista. Ohjelmaan hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka sitoutuvat vakavissaan työskentelemään periaatteiden näkymiseksi omassa toiminnassaan ja vaikutusalueessaan. Ricoh Company Ltd allekirjoitti Global Compactin huhtikuussa 2002. Ricoh Europe ilmoittautui listalle nyt omana yksikkönään painottaakseen määrätietoisuuttaan asiassa.

European Business Awards on perustettu tunnustamaan ja edistämään erinomaisia yhtiöitä, parhaita toimintatapoja sekä innovaatioita eurooppalaisessa liiketoimintayhteisössä. European Business Awards toimii samoilla periaatteilla kuin Euroopan Unioni sekä liiketoiminnan edustusryhmät sen jäsenmaissa. Koska osanottajat ovat erittäin ansioituneita, kymmenen parhaiten menestynyttä yhtiötä palkitaan Ruban d’Honneur -palkinnolla. Lopulliset jokaisen kategorian voittajat valitaan näistä Ruban d’Honneur -palkinnon saajista.

– Olemme erittäin onnellisia sekä mukanaolostamme YK:n Global Compactissa että kahden Ruban d’Honneur -palkinnon voittamisesta, sanoo Javier Diez Aguirre, Ricohin EMEA-alueen viestintäpäällikkö.

– Nämä tunnustukset ovat kiitosta Ricohin pitkäaikaisesta ja proaktiivisesta työskentelystä ympäristönsuojelun hyväksi, mikä näkyy kaikessa liiketoiminnassamme ja on jo kuin osa DNA:tamme.

– Ricohin visiossa meidät nähdään todellisena johtajana, ei vain ydinliiketoiminnassamme, vaan myös työnantajana ja yhteiskuntavastuun kantajana. Brändimme pääpaino on kestävässä kasvussa niin taloudelliselta kuin ekologiseltakin kannalta katsottuna, Diez Aguirre jatkaa.

Lopulliset European Business Awards -voittajat julkistetaan 7.4.2009.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: