Ricohin uusi toimitusjohtaja tulee Xeroxilta

2.2.2018 11:19Uutiset » Toimiala
Ricoh Finlandin uusi toimitusjohtaja on Janne Tilli.

Janne Tilli on nimitetty toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä viestintäpalveluihin erikoistuneen Ricoh Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2018 alkaen. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja on viimeksi toiminut Xeroxilla Nordic General Managerina vastaten pohjoismaiden graafisesta liiketoiminnasta.

– Olen etuoikeutettu saadessani johdettavaksi yrityksen, jolla on vahva perusta ja sitoutunut henkilöstö. Ricoh on kasvanut ja kehittynyt toimialan muutoksessa johtavaksi toimisto- ja tuotantotulostusratkaisujen ja -palvelujen tarjoajaksi. Haluan vahvistaa yrityksen asemaa digitaalisten työympäristöjen toteuttajana ja graafisen teollisuuden laite- ja ohjelmistotoimittajana, toteaa Tilli.

Ricoh on Euroopassa ja Suomessa markkinajohtaja usealla toimistotulostamisen ja digitaalisen painamisen alueella. Globaalisti Ricoh käyttää lähes 6 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen.

– Suomessa tulemme tehostamaan toimintaamme olemalla entistä asiakaslähtöisempiä ja ketterämpiä. Teemme kaikkemme helpottaaksemme ja tehostaaksemme asiakkaidemme työtä ja toimimalla heidän kumppaninaan myös muutosprosesseissa, jotta he menestyvät myös jatkossa, Tilli sanoo.

Ricohin edeltävä toimitusjohtaja Petteri Koli ei jatka Ricohin palveluksessa.

 

Share: