Ricohin painokone Stadin ammatti- ja aikuisopistolle

11.12.2020 11:19Uutiset » Toimiala

 

Monipuolista Ricoh Pro C7210X Graphic Arts Edition -konetta käytetään graafisen alan opiskelussa Stadin AO:ssa. Kuva: Docus.

Suomen suurin ammattiopisto Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja Docus Oy ovat tehneet sopimuksen Ricoh Pro C7210X Grapic Arts Edition digitaalisesta painokoneesta ja Efi Fieryn väripalvelimesta. Painokone on Media-alan ja kuvallisen ilmaisun osaamisalan opetuskäytössä, josta valmistuu graafisen alan ammattilaisia.

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelee noin 17 000 nuorta ja aikuista yli 50 eri ammattiin. Opisto toimii Helsingin kaupungin alueella 15 eri toimipaikassa. Koulutuksen järjestäjä on Helsingin kaupunki ja henkilöstöä on noin 1 000.

Ricoh Pro C7210x Graphic Arts Edition on kehitetty laadukkaaseen luovan työn painamiseen. Laitteiston tuotantonopeus on 95 sivua minuutissa ja sillä voidaan tulostaa lukuisille, paksuudeltaan jopa 360 gsm materiaaleille nimellisnopeudella. Laitteilla voi tulostaa reunasta reunaan jopa 1260 mm:n pituisille arkeille.

Viides väriasema tukee lisäarvoa tuottavia sovelluksia viidennen värin vaihtoehdoilla, joita ovat esimerkiksi valkoista, läpinäkyvää ja neonkeltaista täydentävät neonpinkki ja näkymätön punainen. Ricoh Pro C7210x on myös Energy Star -sertifioitu ja siinä on elintarvikehyväksytyt väriaineet.

Docuksen mukaan viiden värin Pro C7210x on otettu markkinoilla erinomaisesti vastaan. Docus on toimittanut näitä lisävärikoneita Suomeen yli 30.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: