Ricoh vahvistaa jälleenmyyntiverkkoaan Suomessa

19.8.2019 15:57Uutiset » Toimiala
Wellbitin toimitusjohtaja Erkki-Jussi Welling ja Ricoh Finlandin toimitusjohtaja Janne Tilli ryhtyvät laajaan yhteistyöhön. Kuva: Ricoh.

Ricoh Finland Oy ja WB Solutions Finland Oy, markkinointinimeltään Wellbit ovat solmineet kattavan jälleenmyyntisopimuksen. Yhteistyö tarkoittaa tiedotteen mukaan Ricohin toimistoratkaisujen myynnin vahvistumista ja laajenemista merkittävillä talousalueilla ja useilla paikkakunnilla Suomessa.

Wellbitin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Porissa sekä Hämeenlinnassa. Yritys palvelee näillä paikkakunnilla jatkossa kaikissa Ricohin ratkaisuihin liittyvissä myynti-, huolto- ja ylläpitoasioissa. Wellbit on samalla Ricohin Corporate Partner, joka tarkoittaa mahdollisuutta tarjota erittäin laajasti Ricohin tulostus-, neuvottelu- ja dokumentinhallintaratkaisuja sekä palveluja toimistoympäristöön. Wellbit voi myös tarjota tuotantoliiketoiminnan kokonaisuuksia painoalan yrityksille.

– Toivotamme Wellbitin erittäin tervetulleeksi kumppaniksemme. Jälleenmyyntiverkkomme on uuden yrittäjän toimipisteiden määrän myötä merkittävästi vahvempi kuin aiemmin ja kattavuutemme koko maassa parempi, toteaa Suomen yhtiön toimitusjohtaja Janne Tilli.

– Tämä sopii erinomaisesti strategiaamme palvella kattavasti kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita markkinassamme kautta maan. Empowering Digital Workplace -sanomamme mukaisesti kehitämme asiakkaidemme dokumenttien digitaalisia työnkulkuja sekä tehostamme tiedonhallintaa toimistoissa ja haluamme olla vahvimpia tässä markkinassa. Olemme nousseet myös kasvavan digitaalisen neliväripainamisen markkinajohtajaksi Suomessa ja tuomme nyt portfolioomme lisää mielenkiintoisia laajaformaattiratkaisuja. Tähän toimiston ja tuotannonpalvelukokonaisuuteen pystyy harva brändi Ricohin lisäksi, lisää Tilli.

– Ricoh oli meille houkuttelevin vaihtoehto Euroopan suurimpana alan toimijana. Tuotteet ja palvelut ovat erinomaiset ja ne on toteutettu asiakaslähtöisesti, kehuu WB Solutions Oy:n toimitusjohtaja Erkki-Jussi Welling.

Wellingillä sekä yrityksen muilla pääosakkailla on pitkä kokemus toimialalta sekä hyvä paikallistuntemus niiltä talousalueilta, joilla se nyt aloittaa toimintansa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: