Ricoh markkinaykköseksi

7.6.2012 15:26Uutiset » Toimiala

InfoSourcen tuoreimpien lukujen mukaan Ricoh Europe PLC on ottanut markkinajohtajan paikan Länsi-Euroopassa arkkisyöttöisissä värituotantotulostuslaitteissa. InfoSourcen luvut osoittavat, että kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä Ricohin osuus arkkisyöttöisten väridigipainojen myynnistä oli 42,5 %. Hyppäys on huima verrattuna viime vuoden 27,7 % markkinaosuuteen.

– Jatkuva menestyksemme Länsi-Euroopan markkinoilla on selvästi tulosta laadukkaista ratkaisuistamme ja niiden monipuolisista toiminnoista. Hyvänä esimerkkinä voi mainita Ricoh Pro C901 Graphic Arts Edition -digipainokoneen sekä erittäin suositun Ricoh Pro™ C751 -sarjan, johon kuuluvat mallit Pro C651 ja Pro C751. Asiakkaamme ovat ymmärtäneet, että investointi Ricohin teknologiaan tuo mukanaan pitkäaikaisen tuen ja opastuksen monien lisäpalveluiden kautta, sekä tietoa ja asiantuntijuutta monella tasolla, kommentoi Graham Moore, Ricoh Europen tuotantotulostuksen kehitysjohtaja.

– Laitteidemme laatu yhdistettynä palveluidemme laajuuteen ja jatkuvaan post-sales-tukeen on tehnyt Ricohista todellisen kumppanin kaikenkokoisille painopalveluiden tarjoajille koko Länsi-Euroopassa.

Myös hiljattain Saksassa pidetyillä painoalan Drupa-messuilla Ricohin laitteista tehtiin tiuhaan tilauksia ja useampia, vielä julkaisemattomia sopimuksia syntyi myös Suomeen.

– Ricohin kannalta erittäin onnistuneiden Drupa-messujen jälkeen onkin helppo todeta, että nämä markkinaosuusluvut ovat hyvä osoitus siitä, kuinka Ricoh on ottamassa johtajan aseman Euroopan dynaamisilla tuotantotulostusmarkkinoilla, Moore kehuu.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: