Rani Plastin pakkauspainatus täysteräväpiirtolaatuun

22.8.2014 08:03Uutiset » Toimiala

Rani Plast Oy on saanut Full HD Flexo -täysteräväpiirtosertifikaatin korkeasta painolaadustaan. Pakkauspainomaailmassa tavoitellun sertifikaatin myöntäjä on belgialainen EskoArtwork. Täysteräväpiirtosertifikaatti on maailmanlaajuisesti kymmenes ja Pohjoismaissa viides.

Full HD Flexo on uutta teräväpiirtotekniikkaa, jonka avulla voimakkaat sävypinnat yhdessä tasaisesti päättyvien vaaleiden häiveiden kanssa pystytään vihdoinkin toteuttamaan fleksopainatuksessa. Rani Plastin saavuttamat tulokset mahdollistavat entistä helpommin myös syväpainotöiden siirtämisen joustavaan ja tehokkaaseen fleksopainatukseen.

Rani Plastin tuotantopäällikön Reijo Kaupin mukaan pakkausten ulkoasussa laadun kohoaminen näkyy entistä täyteläisimpinä ja sävy- sekä kontrastirikkaampina painatuksina sekä tarkempina yksityiskohtina. Tämä tarkoittaa laatutasoa, jota ei ole aiemmin joustopakkausten painatuksessa nähty.

Rani saavutti kumppanuussertifikaatin yhdessä reprokumppaninsa Marvacon kanssa. Marvacolla teräväpiirtotekniikkaa kehittänyt Marko Valkamo toteaa, että Full HD Flexon laatutason saavuttaneita painoja on rajallisesti ja sertifioinnin läpäisyn kriteerit ovat laadullisesti vaativat.

Kuva: Rani Plastin sertifikaatti, Marvaco.

Share: