Pyroll Pakkauksille uusi toimitusjohtaja

12.6.2017 07:41Uutiset » Toimiala
Mikael Svennas. Kuva: Pyroll.

Pyroll Pakkausten toimialajohtaja Niilo Pöyhönen siirtyy eläkkeelle, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Mikael Svennas 1.8.2017 alkaen. Pyroll myös investoi lisää pakkauspainamiseen.

Svennas siirtyy tehtävään Valio Oy:stä, missä hän on toiminut useissa eri johtotason tehtävissä, viimeiseksi projektijohtajana.

– Uskon, että monivuotinen ja laaja kokemuspohja elintarviketeollisuudesta antaa hyvän pohjan johtaa Pyroll Pakkauksia kohti uutta, kannattavaa kasvua, Svennas toteaa.

Tervajoelle uusi fleksopainokone

Mikael Svennas saa vastuulleen vahvasti investoivan Pyroll Pakkaukset. Viimeisin investointipäätös tehtiin Tervajoen yksikköön, joka investoi uuteen 8-väriseen fleksopainokoneeseen. Investointi nostaa tiedotteen mukaan tuotantokapasiteettiä 50 % ja nostaa toiminnan uudelle kustannustehokkuustasolle. Tervajoen tehtaalle on tämän lisäksi juuri hankittu uusi Wicket-konelinja.

Pyrollin toinen merkittävä investointi kohdistuu Pyroll Takon kotelotehtaaseen Tampereelle. Siellä viimeisintä hankintaa, B1-formaatin seitsemän painoyksikön ja kahden lakkausyksikön arkkioffset-painokonetta ollaan juuri ottamassa tuotantokäyttöön.

Investoinnit kasvattavat Pyroll Pakkausten laadullista kilpailukykyä ja parantavat sen asemaa vastuullisena ja tehokkaana pakkausvalmistajana sekä Suomessa että lähialueilla.

Share: