PunaMusta panostaa tekoälyyn ja automatisaatioon

14.11.2019 09:16Uutiset » Toimiala
Toimialajärjestelyt kiinnostavat edelleen PunaMusta Mediaa, sanoo toimitusjohtaja Raimo Puustinen. Kuva: PunaMusta.

Mediakonserni PunaMusta Media aikoo parantaa painotoimialansa tehokkuutta panostamalla tekoälyn ja automatisaation hyödyntämiseen sekä asiakaskokemuksen ja ratkaisumyynnin vahvaan kehittämiseen. PunaMusta on noussut yrityskauppojen avulla alan toiseksi suurimmaksi tekijäksi Suomessa.

PunaMusta Media on julkaissut strategiansa ja visionsa. Strategian ydin pureutuu visioon vastuullisesta, menestyvästä ja yhteisöllisestä PunaMusta Mediasta, joka huomioi digiajan tuomat muutokset, tehokkaan toiminnan sekä vastuullisuuden yhtiön päätoimialoilla paino- ja lehtiliiketoiminnassa.

Konsernin uusi strategia keskittyy operatiivisen tehokkuuden parantamiseen ja kasvuun, vahvaan markkina-asemaan sekä uusien teknologioiden käyttöönottoon ja digipalvelujen kehittämiseen asiakkaiden tarpeisiin vastuullisesti.

Strategiaan mukaan erityisesti painotoimialalla vastuullisuus ja ekologisten ratkaisujen sekä kotimaisuuden arvostus lisääntyvät ilmastonmuutoskeskustelun myötä. Painotoimialalla konsolidoituminen tervehdyttää alan kehitystä.

– PunaMusta Media on käynyt läpi merkittäviä muutoksia viimeisten vuosien aikana ja olemme vahvistaneet markkina-asemaamme aktiivisesti niin paino- kuin lehtiliiketoiminnassa aktiivisten yritysjärjestelyjen kautta. Tämä suunta jatkuu ja osallistumme edelleen toimialajärjestelyihin ja laajennamme asiakassuhteitamme konsernitarjontamme pohjalta, sanoo PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen.

Share: