PSG ja HP yhteistyöhön

16.9.2008 12:45Uutiset » Toimiala

PSG Printing Solutions Group ja HP ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on saada lisää markkinaosuutta monitoimilaitteista yhdistämällä HP:n uuden sukupolven tehokkaat monitoimi- ja tulostinlaitteet sekä PSG:n osaaminen ja pitkä kokemus monitoimilaitemarkkinalta.

Perinteinen tulostinmarkkina ja vanha kopiokonemarkkina ovat sulautuneet yhdeksi uudeksi markkinaksi, joka muuttaa perinteisiä tulostuksen toimintamalleja ja markkinoiden toimintatapoja. Laitteiden lisäksi tärkeään asemaan nousevat tulostamisen sovellukset ja ratkaisut.

Monitoimilaitteiden toiminnallisuus tuo selkeitä hyötyjä yritykselle, jonka takia niiden käyttö on lisääntynyt. Tulevaisuudessa tulostusratkaisut muodostuvat entistä enemmän yhdistelmästä monitoimilaitteita ja tulostimia asiakkaan tarpeeseen sopivan joustavan palvelusopimuksen alla.

– Yrityksillä on usein liian paljon erilaisia laitteita ja tulostuskapasiteettia, mikä lisää kustannuksia monella eri tasolla. Sen sijaan, että ratkaistaan ongelmat hankkimalla lisää monitoimilaitteita useaan eri pisteeseen yrityksessä, kannattaa koko tulostamisen ja asiakirjahallinnan tarvetta tarkastella ihmisten ja prosessien näkökulmasta. Asiakkaalle paras ratkaisu on hyvin hallittu ja liiketoimintaa tehostava kokonaisuus, missä kustannukset laitteiden osalta eivät kasva liian suuriksi ja laitteiden määrä ja ominaisuudet ovat juuri sopivat tähän tarpeeseen, sanoo toimitusjohtaja Janne Marttinen PSG:stä.

– HP:llä on erittäin kattava mallisto monitoimilaitteita ja tulostimia. Olemme panostaneet vahvasti monitoimilaitteiden teknologiaan ja tuomme markkinoille kilpailukykyisen laitemalliston, joka palvelee asiakasta entistä ympäristöystävällisemmin ja energiaa säästäen. PSG on meille tärkeä yhteistyökumppani asiakasrajapinnassa. Yhdessä PSG:n kanssa pystymme löytämään entistä tehokkaammat tulostusratkaisut asiakkaalle, kertoo johtaja Jari Rinne HP:stä.

PSG Printing Solutions Group Oy on uusi tulostamisen, kopioinnin ja skannauksen ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii yhteistyössä HP:n kanssa. www.psg.fi

Share: