Plusprint laajentaa Ricoh-laitekantaansa

28.8.2020 10:05Uutiset » Toimiala
Plusprintin koko digitaalinen arkkituotanto tehdään Docuksen toimittamilla ja ylläpitämillä Ricoh Pro sarjan laitteilla. Kuva: Docus.

Docus ja Plusprint ovat tehneet sopimuksen kolmannesta digitaalisesta Ricoh Pro C9200 -arkkipainokoneesta. Docus ja Plusprint solmivat sopimuksen heinäkuun lopulla ja uusi laitteisto on asennettu tuotantoon elokuussa. Sopimuksen myötä koko Plusprintin digitaalinen arkkituotanto tehdään Docuksen toimittamilla ja ylläpitämillä Ricoh Pro sarjan laitteilla.

Aikaisemmat kokemukset Ricoh Pro C9200 -sarjan laitteista ja Efin tulostinpalvelinratkaisuista olivat vakuuttaneet Plusprintin toimitusjohtajan Jari Kuivalaisen.

– Olisipa aina digitaaliset painokoneet toimineet kuten Ricohin Pro C9200 sarjan laitteet – ylivoimaisesti paras ratkaisu koskaan, Kuivalainen sanoo.

Investoinnin myötä Ulvilassa toimivan Plusprintin tuotantokapasiteetti ja tehokkuus kasvavat entisestään. Nyt käytössä on yhteensä neljä Ricohin järeää digitaalista arkkipainokonetta. Koneet ovat kolme Ricoh Pro C9200 sarjan konetta ja yksi tuotantokone efektien ja erikoisvärien tekemiseen – Ricoh Pro C7200X.

Molemmat painokonemallit ovat tiedotteen mukaan testivoittajia ja Suomessa selkeitä markkinajohtajia omissa luokissaan. Laitteistot ovat Energy Star sertifioituja, käyttävät elintarvikehyväksyttyjä väriaineita ja ovat Fogra -sertifioituja.

Keväällä 2020 Plusprint ja Docus solmivat yhteistyösopimuksen myös suurkuvatuotannosta, jonka mukaan Plusprint hankki Suomen ensimmäisen Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimen ja Ricoh Pro L5160 -lateksitulostimen.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: