Printcenter ja Smurfit Kappa yhteistyöhön

12.2.2015 08:28Uutiset » Toimiala

Printcenter ja Smurfit Kappa Finland ovat tehneet merkittävän yhteistyösopimuksen. Sopimus synnyttää uuden vahvemman toimijan suomalaiseen myyntitelineitä ja myymälöiden markkinointimateriaaleja valmistavaan teollisuuteen.

Tiedotteen mukaan yhteistyösopimuksen avulla hyödynnetään kummankin yrityksen vahvuudet ja vahvistetaan asemaa markkinoilla uusin tuottein sekä palveluin.

– Kartoitettaessa yhteistyömahdollisuuksia huomasimme välittömästi, että kumppanilla on ne vahvuudet, jotka tarvitaan isoon menestykseen. Smurfit Kappa -konsernin johdon avoimuus ja tuki strategiatyöllemme oli merkittävää, toteaa Printcenterin toimitusjohtaja Juha Heljakka.

– Nyt ollaan kiihdytyskaistalla uusien ratkaisujen ja kilpailukyvyn osalta, sillä olemme tarkkaan tutkineet markkinat. Yhdessä olemme kova tekijä myyntitelineissä kotimaassa, kommentoi Tero Luoma, Smurfit Kappa Finlandin toimitusjohtaja.

Printcenter on Jyväskylässä toimiva 1989 perustettu myymälämarkkinoinnin materiaaleja valmistava perheyritys. Smurfit Kappa Finland, joka aiemmin tunnettiin nimellä Pirkan Pakkaus, kuuluu kansainväliseen pakkausalan konserniin, jolla on 350 tuotantolaitosta 32 eri maassa.

Kuva: Printcenter.

Share: