PixMill mukaan Itämeren pelastamistalkoisiin

22.6.2011 15:25Uutiset » Toimiala

Pixmill_MattiLaajarinne

Suomen suurin visuaalisia sisä- ja ulkomarkkinoinnin ratkaisuja tarjoava yritys PixMill Group Oy on ottanut Itämeren suojelun osaksi olemassa olevaa kestävän kehityksen ohjelmaansa. Käytännössä suojelutyö tapahtuu Itämeren hyvinvointia edistävän Baltic Sea Action Grop -säätiön eli BSAG:in kautta.

PixMill Group antaa BSAG:n käyttöön tuotantokapasiteettinsa sen tarvitsemien suurkuvatulosteiden, kuten ulkomainosten, lippujen, bannereiden ja muiden sisä- ja ulkotilojen tulosteiden tuottamiseen. Itämeren suojelusta tulee osa Pixmillin Groupin kestävän kehityksen ohjelmaa. Pixmill Groupin toimitusjohtajan Matti Laajarinteen mukaan yrityksen suuret tuotantovolyymit tuovat mukanaan vastuuta tulostuksen aiheuttamien haitallisten ympäristövaikutusten vähentämisessä.

– Kestävä kehitys ja luonnonsuojelu ovat valintoja. Sen lisäksi, että Pixmill Group on ottanut käyttöön ympäristöystävällisiä materiaaleja, työmenetelmiä sekä pitkäikäisiä laitteita, haluamme käytännön toimilla olla mukana Itämeren suojelussa, Laajarinne sanoo.

– Halusimme mukaan myös kestävän kehityksen arvojen takia sekä osoittaaksemme oman sitoutumisemme luonnonsuojelun puolesta.

Share: