Pixmill investoi vahvasti

13.9.2019 10:34Uutiset » Toimiala
Pixmilliin matkaava Efi Vutek h3 oli esillä syyskuun Demopäivillä jälleenmyyjä Sesoman tiloissa. “Mustaksi junaksi” Demopäivillä nimetty hybriditulostin keräsi katseita upealla ulkonäöllään ja tulostuslaadullaan.

Vantaalainen tulostustalo PixMill Group on investoinut viimeisen vuoden aikana jo kahteen järeään suurkuvatuotannon tulostimeen. Sekä tasolta että rullalta tulostava hybriditulostin Efi Vutek h3 on tuorein hankinta ja viime joulukuussa Pixmillin tuotantoa tuli vahvistamaan jopa 5-metrinen rullatulostin Efi Vutek 5r+.

Pixmillille nyt asennettava Efi Vutek h3 nähtiin eilen päättyneillä Demopäivillä Sesoman tiloissa Vantaalla. Demopäivien kenties massiivisin kone tulostaa jopa 10 värillä. Vutek h3 on 3,2 metriä leveä LED UV -hybridisuurkuvatulostin, jolla voidaan siis tulostaa sekä taso- että rullamateriaaleja. Laitteessa on kolme Ricoh Gen5 -tulostuspäätä per värikanava. Pixmillin toimitusjohtaja Sami Pulkkisen mukaan uutuuskone korvaa kaksi vanhempaa konetta. Kyseessä on Suomen ensimmäinen Vutek h3 -asennus.

Viime vuoden lopulla Pixmillin tuotantoon asennettiin järeä 5-metrinen rullatulostin Vutek 5r+. Laitteen maksiminopeus on jopa 479 m2/h. Pulkkisen mukaan Pohjoismaihin tai Baltiaan ei ole asennettu muita Vutek 5r+ -koneita. Kone on ollut hyvässä vauhdissa.

– Korvasimme sillä kolme vanhaa 5-metristä tulostinta. Meidän kangasvolyymi on kasvanut alkuvuoden aikana merkittävästi investoinnin myötä, koska myyntikin on saanut boostia uudesta koneesta. Värien kulutus ja hinta on pudonnut alle puoleen entisistä ajoista, Pulkkinen vahvistaa.

Molemmat koneet ovat tuotannossa Pixmillin Viron yksikössä.

 

Share: