Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Päivi Anttikoski johtajaksi SOK:lle

14.6.2021 12:10Uutiset » Toimiala
Päivi Anttikoski. Kuva: SOK.

FM Päivi Anttikoski on nimitetty SOK:lle johtajaksi ja konsernijohtoryhmän jäseneksi, vastuullaan S-ryhmän markkinointi, viestintä ja vastuullisuus. Anttikoski on aiemmin työskennellyt valtioneuvoston viestintäjohtajana ja laajasti mediamaailmassa, muun muassa digitaalisista sisällöistä vastaavana päätoimittajana Helsingin Sanomissa.

– Päivi Anttikoskella on laajaa yhteiskunnallista kokemusta niin mediasta kuin poliittisesta päätöksenteosta. Uskon hänen tuovan meille uutta osaamista ennen kaikkea vaikuttamistyöhömme ja vuoropuheluun sidosryhmien kanssa. Toinen tärkeä tulevaisuuden kehityskohteemme liittyy S-ryhmän oman median sisällölliseen ja kaupalliseen uudistamiseen. Meillä on äärimmäisen tavoittava oma media. Päivillä on kokemuksensa ja näkemyksensä ansiosta erityisen paljon annettavaa sen kehittämiseen, yhdessä omien asiantuntijoidemme kanssa, SOK:n pääjohtaja Hannu Krook taustoittaa loppukeväällä aloitettua rekrytointiprosessia.

Päivi Anttikoski aloittaa uudessa tehtävässään karenssiajan päätyttyä, 16. lokakuuta 2021.

– S-ryhmä kuuluu lähes jokaisen suomalaisen arkeen ja on näkyvä yhteiskunnallinen toimija. On kiinnostavaa päästä mukaan kehittämään ihmisten elämää helpottavia tekoja ja ratkaisuja sekä tekemään yhteistyötä S-ryhmän sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. On myös todella hienoa nähdä, kuinka vahvana vastuullisuus kuuluu kaikkeen osuuskauppatoimintaan, ja päästä kertomaan tätä tarinaa S-ryhmän monipuolisen mediaperheen ja markkinoinnin kautta, Anttikoski sanoo.

Share: