Painomaailma ja AGI yhdistävät voimansa

1.6.2011 15:51Uutiset » Toimiala

AGI yhdistyy

Graafinen Teollisuus ry ja AGI Suomi Finland Oy ovat sopineet Painomaailma-lehden ja AGI-lehden yhdistämisestä yhdeksi lehdeksi. Tavoitteena on palvella lukijoita entistä paremmin yhdellä, vahvistuneella alan erikoislehdellä. Uuden lehden päätoimittaja on Lasse Krogell ja lehden toimituspäälliköksi tulee Jarkko Hakola. Ilmoitusmyynnistä vastaa Jukka Vivolin.

– Tässä on kysymys siitä, että pääsemme yhdistämään kahden johtavan lehden parhaat puolet. Olen usein lehden pääkirjoituksissa korostanut tarvetta painoalan rakennejärjestelyihin. Nyt näytämme esimerkkiä lehtien osalta. Jatkossa lehti ilmestyy aikaisempaa useammin ja lehteä tullaan kehittämään myös uusille alustoille. Kehitämme AGI:n suosittua uutiskirjettä uuden lehden brändin alla yhä monipuolisemmaksi, tiivistää johtaja Lasse Krogell, Graafinen Teollisuus ry:stä. Graafinen Teollisuus ry on uuden lehden julkaisija.

Ensimmäinen yhteinen numero ilmestyy syyskuussa ennen Jyväskylässä järjestettäviä Finngraf-messuja. Ennen syyskuun yhteistä lehteä AGI julkaisee vielä kesä- ja elokuun numerot, jotka lähetetään lisäjakeluna myös Painomaailman tilaajille.

Aiemmin Painomaailma-lehden kustantajana toiminut Markkinointiviestintä Dialogi Oy on sopinut kustannusoikeuksien siirtymisestä AGI Suomi Finland Oy:lle.

– Alan johtavien lehtien yhdistyminen on tässä tilanteessa tarkoituksenmukaista. Voimavaroja kohdistetaan nyt paremmin, kommentoi Markkinointiviestintä Dialogin toimitusjohtaja Antti Eränne.

– Tehtävämme on kuunnella lukijoitamme kehittyvällä alalla, muuttuvilla markkinoilla. Tarjoamme hyödyllistä tietoa asiakkaille ja heidän asiakkailleen uusimmista laitteista, alustoista ja kehityssuunnista. Lehtien yhdistymisestä hyötyvät niin lukijat, ilmoittajat kuin lehden tekijätkin, toteaa AGI Suomi Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Taskinen.

[Kuvassa Antti Eränne (vasemmalla) ja Antti Taskinen.]

Share: