Otava-Kuvalehtien tulostusympäristö Xeroxille

5.5.2008 15:36Uutiset » Toimiala

Xerox ja kustannusalan konserni Otava-Kuvalehdet ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen, jolla Otava-Kuvalehtien toimistotulostusympäristö siirtyy kokonaisuudessaan Xerox Global Servicen (XGS) tuottaman Xerox Office Service(XOS) palvelun alle.

Xerox toimittaa Otava-Kuvalehdille yli 60 monitoimilaitetta, tulostimia sekä laitteiden ylläpitoon ja huoltoon liittyvän kokonaispalvelun.

Xerox valittiin tarjouskilpailun perusteella huolehtimaan koko Otava- Kuvalehtien toimistotulostusympäristöstä. Viisivuotinen sopimus sisältää uuden tulostusympäristön laitetoimitukset, projektin hallinnan, dokumentoinnin, etähallinnan, jatkuvan optimoinnin, koulutukset sekä kattavan palvelunhallinnan. Otava-Kuvalehtien tulostusympäristöllä on noin 1 000 käyttäjää eri paikkakunnilla ympäri Suomea.

– Päätimme ulkoistaa koko tulostusympäristömme Xeroxille, sillä Xeroxin palvelukokonaisuus on mielestämme meille sopivin. Xeroxilla on aito ja vahva tahtotila saada tulostusympäristömme toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Halusimme kumppanin, joka pystyy rakentamaan meille luotettavan ja tehokkaan tulostusympäristön ja tarjoamaan siihen myös toimivan ja selkeän palvelukonseptin. Arvostamme Xeroxin ammattitaitoa, teknologiaa sekä heidän tarjoamaa kokonaispalvelua, kertoo Otava-Kuvalehtien IT-palvelupäällikkö Ilkka Kemppainen.

Xeroxin ohjelmisto seuraa, ohjaa sekä raportoi kaikkia Otava-Kuvalehtien toimistotulostusympäristöön tulevia sekä jääviä laitteita, valmistajasta riippumatta.

”Meille Xerox on tuonut myös paljon ekologista lisäarvoa. Xeroxin palvelu mahdollistaa tulostamiseen liittyvien kustannusten säännöllisen seuraamisen. Xerox rakentaa meille mahdollisimman ekologisen tulostusympäristön, ja sen raportointityökalut ovat myös erittäin monipuoliset, jatkaa Ilkka Kemppainen.

Xeroxin Global Services (XGS) on yksi Xeroxin kolmesta liiketoimintayksiköstä. XGS tarjoaa yrityksille laajan valikoiman palveluja kuten konsultointia, järjestelmien integrointia, skannaus- ja arkistointipalvelua, sisällönhallintaa ja ulkoistamispalveluja.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: