Oppimateriaaleihin uusi kustantaja

25.11.2014 09:20Uutiset » Toimiala

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on ilmoittanut ostavansa Schildts & Söderströmsiltä valtaosan Edukustannuksen liiketoiminnoista ja tuovansa peruskoulun oppimateriaalien markkinoille uutta tarjontaa opetussuunnitelmien uudistuessa. Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy ottavat käyttöön Anygraafin toimitusjärjestelmän.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy:lle siirtyvät Edukustannuksen tavaramerkki ja logo, alakoulun matematiikkasarja ja kehitystyön alla olevat uudet peruskoulun tuotesarjat. Lasten Keskuksella on tiedotteen mukaan jo nyt vahva asema esiopetuksen oppimateriaalien kustantamona. Jatkossa Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on kertonut laajentavansa peruskoulun kustannusohjelmaansa.

Oppimateriaaleja tullaan tuottamaan Anygraafin median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä Neolla. Järjestelmäpalvelusta, koulutuksesta ja tuesta vastaa Anygraafin uusi yhteistyökumppani Faktor Oy.

– Faktor vuokraa Neon käyttäjälisenssejä osana omaa tuotevalikoimaansa ja huolehtii Neon koulutuksesta sekä tuesta. Lisenssien vuokraus ns. pilvipalveluna on edullinen ja toimiva tapa saada käyttöönsä todella laajamittainen järjestelmä ilman omia isoja ja kalliita investointeja ja asennuksia, sanoo Faktor Oy:n toimitusjohtaja Pekka Hämäläinen.

Share: