OKI:n ja Toshiban yhteistyö laajenee Pohjoismaissa

1.12.2008 13:03Uutiset » Toimiala

Tulostinvalmistaja OKI Printing Solutions ja monitoimilaitetoimittaja Toshiba Tec ovat tehneet yhteistyötä Ruotsin markkinoilla 80-luvun alusta lähtien. Nyt yhteistyö laajenee käsittämään koko Pohjolan.

Molemmilla yrityksillä on toisiaan täydentävät tuotteet, ja siksi niillä on nyt tilaisuus tarjota yhdessä kokonaisratkaisuja asiakirjahallintaan: kuittitulostimista pöytätulostimiin ja suurin monitoimitulostimiin asti.

– Meillä on pitkä yhteinen historia ja hedelmällinen yhteistyö Ruotsissa. Yhdessä tarjoamme vahvan yhdistelmän palveluita ja tuotteita, jotka kiinnostavat suuria asiakkaita kuten esim. Vervaa (Ruotsin valtion hallinnon kehittämiskeskus), koska täytämme useimpien sopimusten kaikki kriteerit. OKI-tulostinten etuja ovat mm. suuri mediajoustavuus. Niillä voi tulostaa 1.2 metrin pituisia bannereita, käyntikortteja, vettähylkivälle paperille ja cd-etikettejä, kertoo aluejohtaja Patrik Philipson (kuvassa), OKI Pohjois-Eurooppa.

– Toimitamme OKIn tulostimia kaikkialle Pohjoismaihin oman jakelukanavamme kautta. Yhteistyöllä voimme täyttää niiden asiakkaiden odotukset, jotka haluavat kokonaisvaltaisen toimittajan asiakirjaratkaisuilleen. Laitteita löytyy pienistä tulostimista suuriin monitoimilaitteisiin asti samoin huolto- ja tukitoiminnot, sanoo toimitusjohtaja Håkan Wiktorin, Toshiba Tec Nordicin toimitusjohtaja.

Share: