OKI sai uuden jälleenmyyjän

11.5.2009 09:10Uutiset » Toimiala

Dacco Corporation Oy on aloittanut OKI Printing Solutionsin tuotteiden jakelun Suomessa. Yhteistyö koskee koko OKI Printing Solutionsin tuotevalikoiman tukkumyyntiä. Tuotevalikoimaan kuuluvat väri- ja mustavalkotulostimet, monitoimilaitteet, faksit, matriisi- ja kuittikirjoittimet sekä näiden laitteiden lisävarusteet ja tarvikkeet.

– Yhteistyö Dacco Corporationin kaltaisen lisäarvotukkurin kanssa auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Persoonallinen ja joustava palvelu sekä Suomessa sijaitseva varasto ovat tärkeitä asioita jälleenmyyjillemme. Lisäksi yhteistyö kotimaisen Dacco Corporationin kanssa helpottaa OKI Printing Solutionsille tärkeiden kokonaisratkaisujen myyntiä, kertoo OKI Printing Solutionsin Suomen maajohtaja Teemu Kaski.

Vuonna 1984 perustettu Dacco Corporation Oy on Suomen merkittävimpiä ATK-alan maahantuojia. Daccon toimitilat ja varasto sijaitsevat Turussa ja yritys toimittaa maahantuomiaan tuotteita jälleenmyyjille koko Suomessa. Dacco keskittyy laatutuotteisiin, jotka se pääsääntöisesti tuo itse maahan. Päämiessuhteissa Dacco keskittyy suurimpiin ja luotettavimpiin yhteistyökumppaneihin.

– Dacco Corporation on kasvava kotimainen tukkuri, joka pystyy tarjoamaan tehokkaan ja dynaamisen jakelukanavan OKIn laadukkaille yrityskäyttöön suunnatuille tulostus- ja asiakirjahallintaratkaisuille. OKI-tulostimet ja monitoimilaitteet tukevat Dacco Corporationin tuotevalikoimaa, ja ne sopivat yrityksen brändiin laadukkaiden, kestävien ja ympäristöystävällisten tuotteiden tukkurina, sanoo Dacco Corporationin toimitusjohtaja Esa Poikolainen.

Lisätietoja: www.dacco.fi

Share: