Océ ja Manroland strategiseen yhteistyöhön

1.12.2010 16:56Uutiset » Toimiala

allianssi

Hollantilainen Océ ja saksalainen Manroland ovat ilmoittaneet tänään maailmanlaajuisesta strategisesta allianssista. Sopimus sisältää yhteistyön Océn valmistamien digitaalisten mustesuihkupainokoneiden myynnissä graafiselle alalle. Yritykset haluavat tarjota yhteistyön avulla alan parhaat ratkaisut yhdestä kanavasta. Ratkaisut käsittävät painamisen työnkulkuohjelmistot, jälkikäsittelyn ja tietenkin offset- ja digitaalisen painamisen.

– Digitaalisella painamisella on jo nyt sellainen markkinaosuus, mitä ei tule aliarvioida. Tämä on ensimmäinen konkreettinen askel uusien kasvumahdollisuuksien avaamiseen Manrolandille sekä turvataksemme kannattavan liiketoiminnan pitkällä tähtäimellä, kertoo Manrolandin pääjohtaja Gerd Finkbeiner.

– Tämä strateginen allianssi Manrolandin kanssa tarjoaa meille ideaalisen mahdollisuuden vakinaistaa Océn mustesuihkutekniikka graafisen teollisuuden pariin entistä tukevammin. Tämä on iso askel, erityisesti meidän Continuous Feed Printing -divisioonalle, joka sijaitsee Poingissa/Munchenissä, kertoo Océn hallituksen puheenjohtaja Rokus Van Iperen.

Tarkemmat yksityiskohdat esimerkiksi Suomen osalta selviävät myöhemmin.

Share: