Nordic Morning saa uuden toimitusjohtajan

25.10.2016 08:53Uutiset » Toimiala

anne-arneby-nordic-morning

Viestintäpalveluja tarjoava Nordic Morning saa uuden toimitusjohtajan. Hän on Anne Årneby, joka on ollut yhtiön hallituksen jäsen.

Årnebystä tulee konsernin toimitusjohtaja 12.1.2017. Årnebyllä on MBA-tutkinto Linköpingin yliopistosta. Konsernia 11 vuotta johtanut Timo Lepistö jättää tehtävänsä konsernissa siirtymäajan jälkeen helmikuun lopussa.

Tiedotteen mukaan Årnebyllä on yli 20 vuoden kokemus strategisesta brändin ja liiketoiminnan rakentamisesta johtavassa asemassa. Kaksi viime vuotta hän on työskennellyt markkinointijohtajana Bisnodessa. Tätä ennen hän oli brändimarkkinointiyhtiö Rewirin toimitusjohtaja.

– Nordic Morningin digitaalisen perustan rakentamiseen sisältyi useita yrityskauppoja, ja se saatiin päätökseen CountQuestin ostolla viime keväänä. Nyt meillä on nopeasti kasvavia keihäänkärkialueita, jotka liittyvät markkinoinnin tekniikkaan, digitaaliseen muutokseen ja sisältöön, sanoo Timo Lepistö.

Nordic Morning on pohjoismainen viestintäkonserni, jonka liikevaihto oli 104,9 miljoonaa euroa vuonna 2015. Konsernissa työskentelee 800 viestinnän ammattilaista 14 yhtiössä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Ukrainassa ja Intiassa.

Share: