Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Nordic Label suurimmaksi etikettipainotaloksi

28.3.2019 09:52Uutiset » Toimiala
Nordic Label käyttää offsetpainoa paperisten, lasipulloissa käytettävien märkäliimattavien etikettien painamiseen. Kuva: Nordic Label.

Tilgmann-konserni on yhdistänyt etikettipainonsa yhdeksi kokonaisuudeksi. Uusi Nordic Label on Suomen suurin etiketti- ja tarrapaino. Konsernilla on myös Virossa etikettipainotalo Data Print.

Tilgmann on viime vuosina noussut alan suurimmaksi Suomessa yritysostojen avulla. Ostetut yritykset Paperityö ja Tarratuote on nyt yhdistetty Nordic Label -yritykseen, jonka liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 100.

Nordic Label tuottaa etikettejä pääasiassa ruoka- ja juomateollisuudelle. Tuotannossa käytetään offsetpainoa, fleksopainoa sekä digipainoa. Yritys sijaitsee Helsingissä ja palvelee panimoita Pohjois-Euroopan alueella. Yrityksen toimitusjohtaja on Marko Rantala.

Ryhmään kuuluvasta Data Printistä Tilgmann omistaa 75 %. Yritys on flekso- ja digitaalipainotalo, jonka tuotteet liittyvät elintarvike-, juoma-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Tilgmann-konserniin liitettiin syyskuussa 2015 myös Scandiflex Pac AB, joka on yksi Ruotsin johtavista elintarviketeollisuuden käyttöön tarkoitettujen joustavien pakkauslaminaattien valmistajista. Yritys myytiin maaliskuussa 2019 Schur Flexibles -konsernille.

Share: