Nimityksiä: Maarit Lindström Metsäteollisuuden johtajaksi

19.1.2017 15:21Uutiset » Toimiala

 

Maarit Lindström.

Filosofian tohtori Maarit Lindström on nimitetty Metsäteollisuus ry:n johtajaksi ja pääekonomistiksi 26.1.2017 alkaen. Hänestä tulee myös järjestön johtoryhmän jäsen.

Lindström siirtyy tehtävään OP Ryhmän ekonomistin tehtävästä. Tätä ennen Lindström on toiminut johtajana Keskuskauppakamarissa vastuualueenaan elinkeino- ja talouspoliittinen edunvalvonta sekä Keskuskauppakamarin pääekonomistina. Lisäksi hän on työskennellyt mm. valtioneuvoston kansliassa talousneuvoston sihteeristössä sekä tutkijana Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA:ssa sekä Etlatieto Oy:ssa.

Oikeustieteen kandidaatti, LL.M. Eeva Korolainen on nimitetty Metsäteollisuuden kauppapolitiikan päälliköksi 16.1.2017 alkaen. Korolainen siirtyy tehtävään Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta, jossa hän on toiminut mm. kauppapolitiikkaan liittyvien oikeudellisten kysymysten ja investointisopimusten parissa. Ennen EK:ta Korolainen työskenteli ulkoministeriön kauppapoliittisella osastolla sekä Euroopan komission kauppapolitiikan pääosastolla.

Jaana Väisänen.

Jaana Väisänen St Michel Printin asiakaspalveluun

Jaana Väisänen on vuoden 2017 alussa aloittanut St Michel Print Oy:llä tehtävässä Customer Project Assistant. Hän on aiemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä Bookwell Oy:ssä noin 25 vuoden ajan.

Nina Broström päätoimittajaksi Forbes Suomeen

Uusi talouslehti Forbes Suomi on nimittänyt Nina Broströmin päätoimittajakseen. Broström on aiemmin työskennellyt uutispäällikkönä ja tuottajana Taloussanomilla ja Kauppalehdessä. Hän on myös suorittanut MA-tutkinnon Columbian yliopistossa.

Share: