Neopost rantautuu Suomeen yritysostolla

30.8.2013 09:50Uutiset » Toimiala

Neopost vahvistaa asemaansa postituksen ja dokumentinkäsittelyn sektoreilla Suomessa ostamalla Mail Systems Oy:n. Yritysosto on osa Neopostin globaalia kasvustrategiaa. Suomi täydentää Neopostin Skandinavian ryhmittymää, josta tulee nyt Neopost Nordic. Syksyn aikana Mail Systems Oy:n nimi tulee vaihtumaan Neopost Finland Oy:ksi.

Mail Systems Oy on edustanut jo vuosien ajan Neopostin tuotevalikoimaa toimien Suomen jälleenmyyjänä.

– Mail Systems Oy tunnetaan modernina, innovatiivisena ja maineikkaana yrityksenä postitus-, tulostus – ja dokumentinkäsittelyautomaation alalla. Heidän toimintansa istuu erinomaisesti Neopost Skandinavian yritysohjelmaan, jossa keskeisiä segmenttejä ovat frankeeraus- ja postituslaitteet, graafisen alan tulostuksen jälkikäsittelyratkaisut ja teollisen tuotannon asiakkuudet, sisältäen uutena alueena ohjelmistoratkaisut, kertoo Neopost Nordic Groupin toimitusjohtaja Kim Andersen

Pasi Tiainen on nimitetty Neopost Finlandin toimitusjohtajaksi.

– Olemme iloisia saadessamme Pasin ja hänen tiiminsä osaksi organisaatiotamme. Heidän osaaminen, verkosto ja asiakassuhteet ovat voimavaramme Suomessa ja vahvistavat asemaamme ja kykyämme palvella asiakkaitamme Euroopan pohjoisosissa, Kim Andersen sanoo.

– Me näemme Neopostiin yhdistymisen erittäin positiivisena asiana. Neopostin strategia toimia hajautetusti vakuuttaa meidät siitä, että voimme käyttää parhaalla tavalla heidän vahvuuksiaan suurena konsernina yhdistettynä omaan paikalliseen kokemukseemme ja tietämykseemme. Näin voimme tukea ja elää asiakkaittemme rinnalla vieläkin voimakkaammin, sanoo Suomen toimintojen toimitusjohtaja Pasi Tiainen.

Neopostin tuotteita ja palveluita markkinoidaan 90 maassa ja tytäryhtiöitä on 29 maassa. Neopost on postitusratkaisuissa Euroopan ykkönen ja maailmanlaajuisesti toiseksi suurin. Yrityksellä on 5 900 työntekijää ympäri maailman.

Share: