Myydäänkö Myllykoski UPM:lle?

28.9.2010 08:08Uutiset » Toimiala

Kättely

Metsäyhtiö Myllykoski aiotaan Kauppalehden mukaan myydä metsäjätti UPM:lle. UPM:n omistukseen päätyvät Kauppalehden mukaan Myllykoski ja sen allianssiyhtiö Rhein Papier GmbH. Kaupan yhteydessä Myllykosken velkojat joutuisivat kirjaamaan osan sen veloista luottotappioiksi. Kauppalehden tietojen mukaan kaupat allekirjoitetaan mahdollisesti jo tällä viikolla. Myllykosken tilanne on käynyt hankalaksi jo vuosia kestäneen paperin hintakilpailun seurauksena.

UPM myöntää keskustelut

UPM vahvistaa käyvänsä keskusteluja yritysjärjestelyistä Myllykoski-ryhmän kanssa koskien Myllykosken toimintoja Suomessa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Neuvottelut jatkuvat ja keskusteluissa on merkittäviä avoimia kysymyksiä. Tämän vuoksi ei ole varmuutta siitä, johtavatko keskustelut UPM:n, Myllykosken ja sen rahoittajien välillä yrityskauppaan yritysten välillä.

Mikäli keskusteluissa päästään lopputulokseen, UPM julkaisee neuvotteluja koskevat tiedot markkinoille arvopaperimarkkinanlain edellyttämällä tavalla. UPM ilmoittaa myös, jos neuvottelut päättyvät tuloksettomina. Tarkemmin UPM ei neuvotteluja kommentoi.

Share: