Müller Martinin painokoneet Goebelille

11.8.2020 12:59Uutiset » Pakkaukset
Müller Martinin muuttuvan koon VSOP-painokone. Kuva: Müller Martini.

Müller Martini luopuu painokoneiden valmistamisesta ja myy tämän liiketoiminnan sveitsiläiselle Goebel-yritykselle, joka valmistaa rullaoffsetkoneita pakkausten tuotantoon ja turvapainamiseen. Müller Martini jatkaa näiden painokoneiden myymistä ja aikaisempien painokoneasiakkaidensa tukemista.

Müller Martini on valmistanut vaihtuvan painoradan rullakoneita ja toimittanut niitä yli 1 000 eri puolille maailmaa. Uusien painokoneiden valmistus jäädytettiin vuonna 2014 ja Maulburgin tehdas Saksassa keskittyi tämän konekannan palveluihin. Nyt toiminta siirtyy uudelle omistajalle, kun MM Druckmaschinen GmbH -yritys myydään Goebelille.

– Goebelissa olemme löytäneet yhteistyökumppanin, jolla on strateginen asema uusien koneiden kehittämiseen ja huollon tarjoamiseen, sanoo Müller Martinin toimitusjohtaja Bruno Müller.

Goebelin moderni tuotevalikoima teki siitä parhaan vaihtoehdon Müller Martinille. Yrityskauppa oli myös Goebelille tärkeä.

– Sopimus Müller Martinin kanssa mahdollistaa meille palveluiden ja varaosien tarjoamisen nykyisille asiakkaille pitkällä aikavälillä sekä uusimman tekniikan tarjoamisen heille, sanoo Goebel Groupin liiketoimintajohtaja Felix Berg.

Share: