Molandersista tulee EskoArtworkin jälleenmyyjä

20.5.2009 12:16Uutiset » Toimiala

EskoArtwork on allekirjoittanut Suomen, Ruotsin, Norjan ja Baltian maita koskevan jälleenmyyjäsopimuksen Molanders Sign & Display AB:n kanssa. Sopimus kattaa EskoArtworkin Kongsberg-jälkikäsittelylaitteet (kuvassa) ja ohjelmistot suurkuvatuotannon (sign & display) puolella.

Aikaisemmin tänä vuonna Durst Group ilmoitti ostaneensa Molanders Sign & Display -liiketoiminnan. Näin siitä tuli oma yhtiönsä, jota vetää ruotsalainen Hans Molander. Molander on halukas tukemaan EskoArtworkia Pohjoismaissa:

– Olemme asentaneet jo 40 Durst Rho UV -mustesuihkujärjestelmää alueelle. Nyt voimme oleellisesti laajentaa tuoteportfoliotamme tarjoamalla asiakkaille EskoArtworkin maailmankuuluja suurkuvatuotannon ohjelmistoja ja Kongsberg-jälkikäsittelypöytiä. Nyt tarjottavana on kokonaisratkaisuja ohjelmistoista tulostimien kautta jälkikäsittelyyn, Molander kertoo.

Durstin omistama Molanders Sign & Display toimii myös Suomen markkinoilla. Viime viikon Fespa Digital -messuilla Molander kertoikin hakevansa työntekijöitä vastaamaan Suomen markkinoista.

– Meillä on esimerkiksi Ruotsissa erittäin hyvä markkina-asema, mutta nyt haluamme panostaa myös Suomeen enemmän. Etsin parhaillaan osaavia suomenkielentaitoisia ammattilaisia tiimiimme, kertoo Molander.

Muita EskoArtworkin tuotteiden Suomen jälleenmyyjiä ovat Seri-Deco suurkuvapuolella ja Softa Carmenere pakkauspuolella.

http://www.molanders.se/

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: