Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mikko Torikasta Tekniikka & Talouden päätoimittaja

29.11.2018 08:27Uutiset » Toimiala
Mikko Torikka. Kuva: Tekniikka & Talous.

Alma Median kustantaman Tekniikka & Talouden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Mikko Torikka, 41. Hän on työskennellyt keväästä 2012 lähtien Alma Talentin ict-medioiden (Mikrobitti ja Tivi) päätoimittajana ja ottaa nyt johtaakseen myös Alma Talentin tekniikkalehtien sisällöntuotannon ja kehittämisen.

– Tekniikka & Talous, Metallitekniikka ja Tekniikan Historia ovat hienoja tuotteita, joilla on vankka asema kohderyhmissään. Mediat ovat mielenkiintoisessa vaiheessa digitaalisten kehityshankkeidensa kanssa. Yhdessä Alma Talentin tietotekniikkalehtien kanssa niistä syntyy kokonaisuus, joka vahvistaa Suomen johtavan taloustoimituksen ainutlaatuista asiantuntemusta, sanoo Mikko Torikka.

– Alma Talentin tekniikkalehdet saavat Mikko Torikasta kokeneen ja innovatiivisen vetäjän. Mikolla on näyttöjä ennen kaikkea toimituksen muutosjohtamisesta ja maksullisen digitaalisen laatujournalismin kehittämisestä, sanoo Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Tekniikka & Talouden päätoimittajana vuodesta 2012 toiminut Jyrki Alkio lopettaa tehtävässään 30.11.2018 ja siirtyy pois konsernin palveluksesta.

Share: