Mikko Parviainen Kirjakeskuksen toimitusjohtajaksi

15.3.2019 07:31Uutiset » Toimiala
Mikko Parviainen. Kuva: Booky.

Mikko Parviainen on nimitetty Porvoon Kirjakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Booky.fi Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä ja aloittaa heti. Booky Groupin pääomistaja Antti Ypyä toimii Booky.fi:n toimitusjohtajana toistaiseksi.

― Haluamme kehittää konsernin logistiikkatoimintaa vastaamaan nopeasti markkinoita muuttavan verkkoliiketoiminnan tavoitteita sekä kirja-alalla, että myös sen ulkopuolella. Mikko Parviaisen vahva näkemys alan kehittymisestä tukee tavoitettamme, sanoo Porvoon Kirjakeskuksen hallituksen puheenjohtaja ja konsernin pääomistaja Antti Ypyä.

Booky.fi Oy osti Kirjakeskuksen tammikuussa 2018, ja yritys on nyt osa Booky Groupia.

― Perustoiminnot ovat Kirjakeskuksessa todella hyvällä mallilla. Tulemme palvelemaan meille tärkeitä kirjatoimialan asiakkaita vähintään yhtä hyvin kuin aikaisemminkin, mutta hakien samanaikaisesti kasvua niin kirjalogistiikasta kuin myös muilta toimialoilta, Parviainen sanoo.

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus. Yritys perustettiin vuonna 2011, kun WSOY Kirjakeskus yhtiöitettiin Porvoon Kirjakeskus Oy:ksi. Kirjakeskus ylläpitää ja kehittää kirjojen ja niihin liittyvien oheistuotteiden jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita.

Booky Groupiin kuuluvat myös kirjakauppatuotteita ja verkkokaupan palveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllisti vuonna 2018 noin 180 henkeä ja sen liikevaihto oli noin 54 miljoonaa euroa.

Share: