Mikko Ilomäki Markprintin johtoon

4.1.2017 08:45Uutiset » Toimiala
Mikko Ilomäki. Kuva: Markprint.
Mikko Ilomäki. Kuva: Markprint.

Mikko Ilomäki on siirtynyt vuoden 2017 alusta Markprint Oy:n toimitusjohtajaksi myyntijohtajan tehtävästä. Hänestä on myös tullut yhtiön merkittävä osakas 27,3 prosentin omistusosuudella.

Mikko Ilomäellä on pitkä kokemus painoalasta. Aiemmin toimitusjohtajana Erweko Oy:ssa ja Libriksessä toiminut Ilomäki tuli elokuussa 2016 Markprintiin myyntijohtajaksi, mutta tiedotteen mukaan suunnitelma yrityksen osaomistuksesta ja siirtymisestä toimitusjohtajaksi oli jo olemassa.

Arto Näveri on siirtynyt toimitusjohtajan tehtävästä yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Näveri perusti Markprintin vuonna 1985 yhdessä Matti Pukkilan kanssa. Pukkila jatkaa operatiivisessa työssä tuotantojohtajana sekä kolmantena omistajana kuten ennenkin.

– Markprintissä on Pukkilan johdolla tehty määrätietoista ja merkittävää tuotekehitystä jo vuodesta 2007.  Sen myötä niin Markprintin laitteet ja tekniikat, ammattitaito kuin työn jälkikin ovat aivan omaa luokkaansa koko Pohjois-Euroopassa. Markprintissä jos missä on valmius tehdä erikoistuotteita ja palvella asiakkaita tavoilla, joita ei osata edes pyytää, Ilomäki sanoo.

Ilomäen mukaan vaikka esimerkiksi mainonnassa uskotaan entistä enemmän kustannustehokkaaseen digiin, painetun suorapostituksen, katalogin tai esitteen teho myynnin edistämisessä on tutkitusti hyvä. Tehokkainta on löytää sopiva yhdistelmä kaikkia keinoja ja kanavia.

Share: