Suuri osaamistarvekysely

11.3.2020 00:01Uutiset » Toimiala
Tämä kolmikko otti osaa erittäin tärkeään paneelikeskusteluun ensimmäisen Sign, Print & Pack -messupäivän päätteeksi 11.3.2020. Coloron Jyrki Narinen, Suomen Markkinointiliiton Sanna Laakkio ja Graafinen Teollisuus ry:n Elias Erämaja keskustelivat mitkä ovat graafisen alan osaamistarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Aiheeseen liittyy suuri kysely, jonka linkki uutisessa alla.

Graafiselle alalle on avattu suuri osaamistarvekysely, joka on avoin kaikille graafisen viestinnän parissa työskenteleville. Kyselyyn osallistuminen on erittäin tärkeää koko alan kehittymisen kannalta. Avoin kysely löytyy osoitteesta pmlehti.fi/kysely

Kysely on syntynyt ajatuksesta, että kotimainen painoala tarvitsisi uusia tuulia ja uudentyyppistä osaamista. Jos ala ei itse ota muutoksessa kuskin paikkaa, niin sitten ollaan matkustajina matkalla, jonka suuntaan ei voi itse vaikuttaa. Kyselyn tarkoituksena on selvittää, millaista osaamista ja millaisia osaajia graafisella alalla tulevaisuudessa tarvitaan.

Kyselyn ovat luoneet Print&Media, Graafinen Teollisuus ry ja Suomen Markkinointiliitto MARK ry. Kysely lähetetään myös tuhansille painoalan ammattilaisille. Kyselyn tulosten valmistuttua alan vaikuttajista koottu työryhmä pohtii alan osaamistarpeita vastausten perusteella. Tuloksista voit lukea esimerkiksi Print&Media-lehden verkkosivuilta ja lehdestä.

Vastaa kyselyyn osoitteessa pmlehti.fi/kysely

Share: