Mediapäivä tarjoaa maksuttoman webinaarin

11.1.2021 09:21Uutiset » Toimiala
Mediapäivän webinaarin pääesiintyjä on yhdysvaltalainen journalisti, professori ja puhuja Jeff Jarvis. Kuva: Mediapäivä.

Mediapäivän webinaari ”Median menestystekijät digiympäristössä” järjestetään torstaina 28.1.2021 klo 15 alkaen. Kyseessä on noin 1,5 tunnin virtuaalitapahtuma, jonka pääesiintyjä on yhdysvaltalainen journalisti, professori ja puhuja Jeff Jarvis.

Esityksessään Jarvis käsittelee mm. sitä, kuinka mediayritysten tulisi toimia selviytyäkseen ja menestyäkseen ympäristössä, jossa teknologiajätit dominoivat. Aiheina ovat myös median uudistaminen ja mitä vahvuuksia mediayhtiöiden pitäisi hyödyntää erityisesti vastuullisuuden näkökulmasta katsottuna.

Jarvisin näkemyksiä kommentoivat webinaarissa Alma Median viestintä- ja brändijohtaja Elina Kukkonen sekä Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimituksen esimies Jussi Pullinen.

Webinaari järjestetään Zoomin kautta. Siihen voivat osallistua maksutta kaikki aiheesta kiinnostuneet. Webinaariin ilmoittaudutaan viimeistään 25. tammikuuta.

Mediapäivä on media-alan oma tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet. Mediapäivän järjestävät Aikakausmedia, Graafinen Teollisuus, Medialiitto, RadioMedia, Suomen Kustannusyhdistys ja Uutismedian liitto. Seuraava varsinainen Mediapäivä järjestetään 26.1.2022.

Share: