MBO-ryhmä laajenee

11.3.2008 14:44Uutiset » Toimiala

Suomessa Müller Martinin kautta toimiva saksalainen MBO Binder GmbH & Co. KG ottaa omistukseensa enemmistön Ehret Control GmbH:sta. Täten MBO-ryhmä laajentaa tuotevalikoimaansa erikoisratkaisuihin arkki- ja rullapohjaista inline- ja offlinetuotantoa ja painettujen rullien jatkokäsittelyä varten.

– Ehret Control GmbH:lla on tunnetusti runsaasti asiantuntemusta monipuolisista jälkikäsittelylinjoista, sanoo yhdistymisestä Manfred Minich (kuvassa), MBO:n hallituksen puheenjohtaja.

– Näin meillä on mahdollisuus tarjota entistä laajemmin mm. tulevaisuudessa vahvasti kasvavalle digitaalipainojen markkina-alueelle toisiinsa yhteensopivaa huipputeknologiaa yhdestä talosta. Samalla Ehretille aukeaa tie innovatiivisten ongelmanratkaisujen kehittämiseen ja markkinoille viemiseen tarvittaviin tuotantovälineisiin.

Tähän lisää Bernhard Ehret, Ehret GmH:n perustaja ja Manfred Minichin rinnalla uuden MBO-tytäryrityksen johtaja:
– Meidän ydinosaamisemme piilee edistyksellisessä ja tehokkaassa huipputeknologiassa. Lisäkasvua varten tarvitsemme olemassa olevien, tunnettujen ja maailmanlaajuisesti toimivien yhteistyökumppaneidemme rinnalle vahvan emoyhtiön, joka voi investoida riittävästi ja pitkäaikaisesti tulevaisuuteemme, jotta voimme tuottaa markkinoille uusia suuntaa näyttäviä tuotteita. MBO-ryhmä on tällainen ja juuri siksi meidän toivomamme kumppani.

Lisätietoja www.mullermartini.com/fi.

Share: