Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Marvacolle suunnittelutoimisto Ruotsista

1.4.2016 09:01Uutiset » Toimiala

Marvaco+Kostym

Pakkausulkoasujen tuotantoyhtiö Marvaco laajentaa toimintaansa ostamalla Keski-Ruotsissa toimivan ulkoasusuunnitteluun keskittyneen Kostym Designindustries AB:n liiketoiminnan.

Karlstadissa toimiva Kostym on Marvacon mukaan luovan pakkaussuunnittelun taitaja, jolla on pitkä kokemus päivittäistavarakaupasta ja korkea tekninen osaaminen. Yrityksen liiketoiminta ja sen 6 henkilöä liittyvät Marvaco-konserniin 1.4.2016 alkaen.

Marvaco-konsernin toimitusjohtaja Kai Lankinen kertoo kaupan täydentävän yrityksen toimintoja pohjoismaisille pakkausalan brändi- ja painoasiakkaille. Marvacolla on tarjota tehokas ja virtaviivainen palveluketju sekä suuri kapasiteetti pakkauksen suunnittelusta värihallittuun painopinnan toteutukseen.

– Palveluvalikoimamme on nyt kaiken kattava Suomessa ja Ruotsissa, jolloin pystymme palvelemaan paikallisen toiminnan lisäksi paremmin myös monikansallisia pohjoismaisia asiakkaitamme, toteaa Lankinen.

Kostym Designindustries AB:n liikevaihto on miljoona euroa ja se toimii Ruotsissa erillisenä Marvaco Oy:n tytäryhtiönä, jonka toimitusjohtajana jatkaa Helén Högberg. Koko konsernin liikevaihto on 12 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 95.

Share: