Markprint vie Venäjälle erikoistuotteita

2.4.2014 08:13Uutiset » Toimiala

Kirjapaino Markprint tähtää Venäjän markkinoille erikoispainotuotteilla. Hybridipainokoneella tehdyt tuotteet kiinnostavat itänaapurissa, ja Markprint on saanut kiitosta laadustaan Pietarin journalistiliitolta.

Markprintillä oli idänvientiä jo 1990-luvulla, ja vientiä on käynnistetty uudelleen vuoden 2008 jälkeen. Toimitusjohtaja Arto Näverin mukaan markkinointi on tuottanut jonkin verran töitä. Myyntityössä on ollut mukana tunnettu idänviejä Seppo Mäkinen.

Suomesta ei Näverin mukaan nyt ole kovin montaa painoa aktiivisesti Venäjän markkinoilla. Työ on pitkäjänteistä, ja venäläiset arvostavat korkeaa laatua. Maaliskuussa Markprint sai kunniakirjan erinomaisesta painojäljestä ja suoriutumisesta tiukasta aikataulusta Pietarin journalistiliitolta. Markprint painoi liiton Kultainen kynä -gaalatilaisuuden 32-sivuisen esitteen, jossa oli monia erikoisominaisuuksia. Kannessa oli hopealaminointi, CMYK-värit sekä valkoinen lisäväri ja lakka. Sisäsivuilla oli PMS-kultaa ja kirkasta UV-lakkaa kuvissa.

Kuva: Markprintin palkittu esite.

Share: