Markem-Imaje käynnistää toimintansa myös Suomessa

28.8.2009 12:27Uutiset » Toimiala

Markem ja Imaje, kaksi maailman johtavaa tuotetunnistusratkaisujen toimittajaa, ilmoittivat jo marraskuussa 2007 päätöksestään yhdistyä yhdeksi yhtiöksi. Kesäkuusta alkaen Markem-Imaje aloitti myös Suomen markkinoilla tarjoten täydellisen valikoiman merkintäratkaisuja ja palveluita.

– Yhdistymisen myötä pystymme hyödyntämään tehokkaammin laajaa tuotevalikoimaamme, kokemustamme ja kattavaa maantieteellistä verkostoamme. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä on myös merkittävä tilaisuus tarjota lisäetuja asiakkaillemme, kerrotaan yrityksen tiedotteessa.

Vuodesta 1994 Suomen markkinoilla toimineen Imajen nimi on 1.6.2009 alkaen Markem-Imaje Oy. Yritys on nyt valmis toimittamaan koko kattavan valikoiman Markem-Imaje-merkintäratkaisuja Suomen pakkausteollisuuden asiakkaille.

Markem-Imaje Oy:n liiketoiminta-alueen johtaja Kari Viitanen toteaa:

– Pakkausteollisuuden asiakkaat etsivät yhä laajenevissa määrin yhteistyökumppaneita, jotka kykenevät tarjoamaan heille täyden valikoiman ja kokonaiskustannuksiltaan edullisimmat merkintäratkaisut. Markem-Imaje kykenee vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja olemmekin erittäin iloisia voidessamme tarjota nyt täydet palvelut ilman välikäsiä myös Suomessa.

– Yksittäisistä tuotteista lavamerkintään ulottuvien laiteratkaisujen lisäksi Markem-Imaje tarjoaa myös laajan valikoiman huolto- ja ylläpitopalveluita eri merkintätekniikoille asiakkaiden tuotannon seisokkiaikojen minimoimiseksi.

Myös uusi kuumavaha-mustesuihkutulostin

Markem-Imaje tuo markkinoille uuden suurten merkkien ja korkean resoluution mustesuihkutulostimen nimeltään 5800. Se soveltuu aaltopahvipakkausten merkintään käyttäen Touch Dry® – kuumavahatekniikkaa. Korkearesoluutioinen 5800-mustesuihkutulostin on uuden sukupolven ratkaisu, selkeän ja tarkan tekstin, grafiikan sekä GS1-yhteensopivien viivakoodien tulostamiseen laatikoihin, lavoihin ja muovikääreisiin soveltuva ratkaisu. Se soveltuu erinomaisesti aaltopahville tulostamiseen ja tämä uusia ominaisuuksia sisältävä, pienikokoinen, modulaarinen tulostin voidaan yrityksen mukaan kätevästi liittää olemassa oleviin tuotantolinjoihin, aihionmuodostajiin ja teippareihin.

Lisätietoja Markem-Imajen ratkaisuista ja palveluista löytyy osoitteesta www.markem-imaje.com.

Share: