Manroland web systems GmbH perustettu

3.2.2012 12:45Uutiset » Toimiala

Manroland_hq

Manroland AG:n selvitysmies Werner Schneider ja L. Possehl & Co. mbH ovat allekirjoittaneet sopimuksen Augsburgin tehtaan rotaatiokoneliiketoiminnan ostosta. Näin liiketoiminnan pitkän aikavälin jatko on turvattu.

Possehlin hankkima liiketoiminta jatkuu uudessa perustetussa yhtiössä nimeltä manroland web systems GmbH. Uwe Lüders, Possehl Groupin hallituksen puheenjohtaja, on aluksi itse yhtiön johdossa.

Uwe Lüdersin tukena on viiden hengen johtoryhmä. Peter Kuisle, pitkäaikainen Vice President Sales, johtaa myynti- ja huoltoyksikköjä tukenaan teknisen yksikön johtaja Dieter Betzmeier. Franz Gumpp vastaa tuotanto- ja ostoyksiköistä. Yhtiön kehitys- ja HR-johdosta vastaa Daniel Raffler, ja Dirk Rauh johtaa talousosastoa. Tämä johtoryhmä edustaa jatkuvuutta, kokemusta ja innovatiivisuutta.

Noin 1400 työntekijää saa pysyvän työpaikan manroland web systems GmbH:n palveluksessa. Näin yli puolet Augsburgin tehtaan paikoista säilyvät. Lisäksi pitkäaikainen toimitussopimus tukee Plauenin tehtaan toimintaa.

Tulevaisuuden suhteen Lüders on optimistinen:

– Meillä on erinomaisen pätevä henkilöstö ja hyvä markkina-asema sekä ultramodernit ja tehokkaat tuotteet. Keskustelut useiden asiakkaiden kanssa osoittivat, että meitä tarvitaan luotettavana yhteistyökumppanina myös jatkossa.

Uusi yhtiö tähtää painokone-, huolto- ja varaosaliiketoiminnallaan noin 300 miljoonan euron liikevaihtoon.

Uuden omistajan, Possehl Group, myötä Augsburgin offsetrotaatiokoneet edustavat edelleen räätälöityjä ratkaisuja sekä heatset- että sanomalehtituotantoon.

– Drupa 2012 -messuilla esittelemme vahvuutemme tehokkaana ja innovatiivisena yhteistyökumppanina, toteaa Peter Kuisle tyytyväisenä.

Share: