Mainos Hietala ja Anetcom yhdistyivät

10.12.2014 08:52Uutiset » Toimiala

Mainosratkaisuistaan tunnettu Mainos Hietala Oy sekä suurkuvatuotantoon erikoistunut Anetcom Oy ovat yhdistyneet. Uusi Anetcom palvelee sekä pieniä että suuria yrityksiä valtakunnallisesti.

Nimellä Anetcom Oy toimiva uusi yhtiö aloitti toimintansa 1. joulukuuta. Yhtiön liikevaihtotaso on yli kaksi miljoonaa euroa ja se työllistää noin 15 henkilöä. Molempien yhtiöiden työntekijät siirtyvät Anetcomin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Mainos Hietalan toimitusjohtaja Jarkko Hietala ja myynti- ja markkinointijohtajaksi Anetcomin toimitusjohtaja Jarmo Ojanen.

Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa suurkuvatuotanto suunnittelusta toteutukseen, mainosteippaukset, opasteet, kalvotukset, messuosastot, seinäkkeet, mainostelineet ja banderollit. Uusi yhtiö tulee panostamaan myös omiin toimi- ja tuotantotiloihinsa, jotka sijaitsevat Tampereen Pirkkalassa. Tiloihin rakennetaan kattava, brändeihin nojaava näyttelytila, jossa on Anetcomin mukaan esillä eteläisen Suomen laajin tuotevalikoima.

Kuva: Gantin mainostelineet/Anetcom.

Share: