Liikennemediat yhdistää voimia Atlas Median kanssa

20.5.2021 08:19Uutiset » Toimiala
Suomen Liikennemediat Oy on saanut uusia yhteistyökumppaneita. Kuva: Liikennemediat.

Divest Group Oy on ostanut 30 % Suomen Liikennemediat Oy:n osakekannasta. Divest Group omistaa osuuden myös Atlas Media Oy:stä. Yritykset tarjoavat yhdessä yli 33 000 mainospintaa kymmenissä kaupungeissa. Osakekaupalla tähdätään merkittäväksi toimijaksi Suomen ulkomainosalalla.

Suomen Liikennemediat Oy, joka tunnetaan myös brändinimestään bussimainos.com, on bussimainontaan keskittynyt yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla. Atlas Media puolestaan tarjoaa lyhtypylväsmainontaa 37 kaupungissa.

Suomen Liikennemediat Oy:n toimitusjohtaja Timo Moilanen pitää uusia omistusjärjestelyjä erinomaisena asiana. Nykyisille ja uusille asiakkaille on nyt tarjolla markkinointiratkaisu, jollaista Suomesta ei ennen tätä ole löytynyt – liikkuvan ja staattisen ulkomainonnan yhdistelmä on vertaansa vailla.

Osakekaupan yhteydessä Suomen Liikennemedia Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Divest Group Oy:n partner Jari Vesanen. Hän on myös Atlas Median hallituksen puheenjohtaja.

Divest Group Oy lähti mukaan ulkomainontaan vuonna 2016, kun se hankki osuuden Atlas Media Oy:stä. Tuon kaupan myötä Divest Group otti roolia liiketoiminnan kehittämisessä, jonka jälkeen Atlas Median liikevaihto yli kolminkertaistui kauppaa seuranneiden kolmen tilikauden aikana.

Liikennemediat vastaa myös yksinoikeudella Biketaxien mainospaikkojen myynnistä ympäri Suomen. Biketaxi on Suomen ainoa sähköpolkupyörätaksiyritys.

Share: