Libris lisää tuotantoaan

5.11.2014 09:04Uutiset » Toimiala

Helsinkiläinen painotalo Libris on saanut lokakuussa tilauksia euromääräisesti 29 % enemmän kuin vuosi sitten lokakuussa. Hyvän kysynnän vuoksi Libris siirtyy marraskuun aikana ympärivuorokautiseen tuotantoon.

Libriksen uuden, elokuussa aloittaneen toimitusjohtajan Mikko Ilomäen mukaan yhtiön kilpailukyky on kohentunut, mistä painotyötilausten kasvu todistaa. Myös lokakuussa tehty asiakaskysely antoi hyvää palautetta Ilomäen mukaan.

– Valintakysymyksistä kärkeen nousivat Libriksen tekninen laatu ja kilpailukyky, joita 94 % vastaajista piti erinomaisena tai hyvänä. Myös toimitusaikojen pitävyydestä saimme todella hyvää palautetta. Kehitettävälle puolelle laskemme palautteen uusien markkinointiviestinnän ratkaisujen tarjoamisesta sekä aloitteet uusiin tilauksiin, joista emme saaneet aivan yhtä hyviä arvioita.

Ilomäen mukaan erityisen tärkeä osa yhtiön portfoliota on Libris Kampanjapalvelu. Se on useamman vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt digitaalinen monikanavainen markkinointipalvelu asiakkaille.

Kuva Libriksen tuotannosta.

Share: