Libriksen toimitusjohtajaksi Mikko Ilomäki

11.8.2014 15:26Uutiset » Toimiala

Libris Oy:n toimitusjohtajaksi 18.8. lähtien on nimitetty Mikko Ilomäki. Nykyinen toimitusjohtaja Pekka Syvälahti jatkaa kirjapainon hallituksen jäsenenä. Ilomäki toimi tätä ennen pitkään painotalo Erwekon toimitusjohtajana.

Kirjapainoinsinööri Mikko Ilomäellä on graafisen alan myynti- ja kehitystehtävistä yli 20 vuoden kokemus, joista viimeiset 13 vuotta kirjapainon toimitusjohtajana.

– Olen äärettömän tyytyväinen siihen, että saamme perheyrityksemme johtoon alan arvostetuimman ammattilaisen, joka tunnetaan asiakaspalvelun ja laadun tinkimättömänä kehittäjänä, Pekka Syvälahti sanoo.

– Minulla on kunnia vastaanottaa huippujoukkueen viestikapula ja lähteä seuraavalle kierrokselle haastavan kilpailutilanteen kärkipaikalta. Pekka on uudistanut Libristä, rakentanut alan laatujohtajuutta ja luonut vahvan perustan uuden sukupolven monikanavaisille digitaalisille palveluille, Mikko Ilomäki toteaa.

– Offset-painaminen on löytänyt vakiintuneen paikkansa viestinnän muuttuvassa kentässä. Jälkikäsittelyn ja viimeistelyn rooli tulee kasvamaan, kun printillä haetaan brändille erottuvuutta ja myynnille työkaluja. Saman katon alla oleva liimanidonta nopeuttaa Libriksessä toimintaa entisestään, Ilomäki kuvaa printin kehitysnäkymiä.

Share: