Lehtisepät modernisoi painokoneensa

4.6.2014 08:07Uutiset » Toimiala

Lehtisepät Oy:n sanomalehtipaino Jyväskylässä modernisoi painokoneensa uudella Baldwin Jimek World2-kostutusjärjestelmällä. Uusi spray-järjestelmä ja sen ohjaus asennetaan kaikkiin torneihin. Valmistajan mukaan monet painotalot ovat toteuttaneet järjestelmän avulla huomattavia makulatuurisäästöjä ja painolaadun parannuksia.

World2-järjestelmässä on uudet entistä nopeammat ja tarkemmat venttiilit, joiden ansiosta kostutus on entistä tasaisempaa ja helpommin kontrolloitavissa. Spray-rampeissa on myös Constant C-toiminto, joka auttaa pitämään suuttimet puhtaina ja vähentää näin huollon tarpeita.

– Vertailimme markkinoilla olevia järjestelmiä ja totesimme, että Baldwin Jimek:illä on kaikkein edistyksellisin ja luotettavin teknologia. Tämän lisäksi heillä on vankka markkinajohtajan asema Euroopassa. Halusimme jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan, sanoo Lehtisepät Oy:n kirjapainojohtaja Kari Kivinen.

Uusi kostutusjärjestelmä asennetaan ja otetaan käyttöön loppukesästä 2014. Järjestelmän toimittaa Baldwinin Suomen edustaja KBA Finland Oy.

Share: