Leevi Print on tyytyväinen uuteen hankintaansa

18.4.2008 10:32Uutiset » Toimiala

Kuten AGI:n huhtikuun investointiuutisissa luki, Suomen ensimmäinen Agfa Anapurna XL2, UV-tekniikkaan pohjautuva taso- ja rullatulostin, on asennettu Leevin Mainos Oy:lle Lahteen. Markkinointinimenä yritys käyttää Leevi Printiä.

– Voidaksemme tarjota asiakkaillemme yhä joustavampia ja korkeatasoisempia ratkaisuja heidän laajamittaisiin ja toimitilakohtaisesti räätälöityihin mainontatarpeisiin tarvitsimme uutta tuotantokapasiteettia, kommentoi Aki Alenius Leevin Mainos Oy:stä. Hän astui yrityksen toimitusjohtajan saappaisiin Lahti Kopion ostettua yrityksen osakekannan joulukuussa 2007.

– Etsimme pitkään kasvavaan toimintaamme sopivaa laiteratkaisua, jossa yhdistyisi sekä tuotannon tehokkuus että korkealaatuinen kuvan laatu, kertoo yrityksen myynti- ja kehitysjohtaja Lasse Järvinen.

– Ratkaisu löytyi lopulta sekä rulla- että levymateriaaleille tulostavasta Anapurna XL2 -tulostimesta. Kuvan laatu, värikylläisyys, valkoinen väri ja tulosteen kestävyys mahdollistavat useiden erilaisten sovellusten tulostamisen sekä ulko- että sisäkäyttöön. Lisäksi Seri-Deco ja Agfa vakuuttivat meidät varmalla toiminnallaan. Voimme siis luottavaisin mielin tarjota asiakkaillemme suuria projekteja ja uusia tuotesovelluksia, kun tiedämme perustan olevan kunnossa, Järvinen jatkaa.

Lasse Järvinen kertoo mainonnan kasvavan Suomessa edelleen tasaisesti niin toimitiloissa, myymälöissä kuin liikenteessä. Hänen mukaansa kiinteistöjen julkisivu-uudistukset ja toimitilaviestintä nousevat askel kerrallaan kohti Keski-Euroopan tasoa.
– “Rättimäisyys” häviää kestävyyden ja viihtyvyyden nimissä, visioi Järvinen.

Tulosteita puulle

Huhtikuun aikana Lahden Pro Puu Oy:ssä järjestetyssä näyttelyssä Leeviprint on esitellyt normaalin tuotevalikoimansa lisäksi mainos- ja taidesovelluksia muun muassa erilaisille puu- ja lasipinnoille toteutettuna. Monipuolinen näyttely toteutettiin yhdessä innovatiivisen taiteilijaryhmän kanssa.

– Tämä helppokäyttöinen, tarkka ja samalla tehokas tulostin on kaikin puolin miellyttävä laite käyttää. Useista UV-väreistä poiketen Anapurnan värit ovat lähes hajuttomia, joten lopputuotteet voidaan asentaa heti tuotannon jälkeen mainostajan tiloihin ilman epämiellyttävää hajua, Seri-Decon myyntipäällikkö Jukka Salomaa kertoo.

Lisätietoa:
Leevi Printin taidesovelluksista: Myynti- ja kehitysjohtaja Lasse Järvinen gsm 044 049 4443 tai lasse.jarvinen@leeviprint.com.
Agfa Anapurna -tulostimista maahantuoja Seri-Deco Oy:ltä: asiakaspalvelu (09) 612 2580 tai myynti@seri-deco.fi

Anapurna XL2
Anapurna XL2 on osa Agfan C3-tulostinperhettä. Tämä valkoisen lisävärin sisältävä taso- ja rullatulostin tuo tuotantoon samanaikaisesti sekä nopeutta että kuvan terävyyttä ja kirkkautta. Helppokäyttöisen laitteen ja hajuttomien Anapurna uv-värien ansiosta se on myös miellyttävä käyttää ja askel ympäristöystävällisempään tulostustuotantoon. Tulostimesta voi valita neljä eri nopeutta: valokuvatarkkuudella se tulostaa 10m2/h ja ulkomainostarkkuudella 25m2/h. Tarkkuus on jopa 650x800dpi.

Huom! Anapurna XL2 yhdessä muiden C3-tulostinperheen sovelluksien kanssa on nähtävissä drupa-messuilla Agfan osastolla B63 hallissa 8a.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: